Festival Lansek Manih

Festival ini merupakan even tahunan di Kabupaten Sijunjung dalam rangka memperingati hari jadi Kabupaten Sijunjung. Pada peringatan HUT ke-73 tahun ini, Festival Lansek Manih akan digelar mulai dari soft opening pada tanggal 28 Januari 2022 dan penutupan di tanggal 23 Februari 2022.

Dalam kesempatan ini Dinas Pariwisata, Pemuda dan Olah Raga Kab. Sijunjung juga akan melaunching beberapa program diantaranya, Calender of Even 2022, One Village One Event, Everyone Promote Sijunjung, website Ranah Minang Silokek, Sijunjung Rancak Expo dan Sijunjung World.

Festival ini juga akan dimeriahkan dengan penampilan seni dari nagari-nagari yang ada di Kab. Sijunjung dan beberapa artis Ibukota.

­­

Lansek Manih Festival

The festival is an annual event in the Sijunjung Regency to commemorate the anniversary of the Regency. For this year's 73rd anniversary, the Lansek Manih Festival will be started on January 28, 2022 with a soft opening, and will end on February 23, 2022.

During the festival, the Tourism, Youth and Sports Agency of Sijunjung Regency will launch several programs including, the 2022 Calendar of Event, One Village One Event, Everyone Promote Sijunjung, the Ranah Minang Silokek website, Sijunjung Rancak Expo, and Sijunjung World.

Some artistic performances by the villages in the Regency and several artists from the Capital will enliven the festival.